Loading...

Sadnite si za volant a naučte sa jazdiť

S Autoškolou Panter získate plnohodnotný výcvik. Špecializujeme sa na výcviky pre žiadateľov o vodičské oprávnenie na osobný automobil – skupinu B a B96.

Pracovať s vami budú inštruktori s dlhoročnou praxou, ktorí sú trpezliví, slušní a učiť vás ich skutočne baví. Naše kurzy vedieme v týchto jazykoch: Slovenčina, ​​Angličtina, Ruština a Arabský jazyk. Výučbu vieme ponúknuť aj žiadateľom so sluchovým postihnutím. Prihlásiť sa môžete na prezenčné vyučovanie, samoštúdium, e-learning alebo online vyučovanie.

Rezervujte si termín

Máte záujem o výcvik s autoškolou Panter? Rezervujte si miesto vopred.

Začnite s výcvikom ešte dnes

Zavolajte nám alebo sa prihláste na najbližší termín kurzu.

INFOLINKA: 0905 554 888

INFOLINKA: 0905 554 888

ilustračný obrázok Autoškola Panter

Kurzy

Ponúkame 3 druhy plnohodnotných výcvikov – Vodičský kurz pre skupinu B (osobný automobil, harmonizovaný kód B96 (do 4250 kg) a kondičné jazdy. Kurzy môžete absolvovať v štandardnej alebo zrýchlenej dĺžke trvania.

ilustračný obrázok Autoškola Panter

Vodičský kurz skupina B

auto s prívesom - kurz pre oprávnenie B96

Harmonizovaný
kód B96

ilustračný obrázok Autoškola Panter

Kondičné
jazdy

95%

úspešnosť

95%

úspešnosť

100%

Odporúčanie

100%

Odporúčanie

0%

Nehodovosť

0%

Nehodovosť

Vaši inštruktori sa už na vás tešia

Od svojho vzniku sa špecializujeme na výcvik pre žiadateľov o vodičské oprávnenie na osobný automobil – skupinu B a B96. Tomuto kroku je prispôsobený nielen kolektív inštruktorov ale aj výber automobilov a autotrenažér.

Autoškola Panter YouTube kanál

Instagram Panter

Navštívte aj náš Instagram

Autoškola Panter facebook

Facebook Panter

Sledujte aj náš profil na Facebooku

Autoškola Panter email

Náš email

Autoškola Panter facebook

Facebook Panter

Sledujte aj náš profil na Facebooku

Autoškola Panter YouTube kanál

YouTube Panter

Navštívte aj náš YouTube kanál

Autoškola Panter email

Náš email

Vaše hodnotenie

Toto povedali naši vodiči o našich službách:

Na jednej strane profesionalita vo výučbe, výborné teórie, z ktorých si človek aj niečo do života odnesie a takisto jazdy, na ktoré sa dá iba tešiť, na druhej strane rodinná atmosféra ruka v ruke s priateľským prístupom p. Degloviča, s ktorým je radosť jazdiť. Jednoznačne odporúčam každému, kto si chce spraviť vodičák, ale byť aj dobrým vodičom. Dodatočne ďakujem za všetko čo ste ma aj s Aničkou naučili 🙂 Číslo jedna žije 🙂

Matej Mikita

Vodičák som robil takmer pred 6 rokmi. S úsmevom spomínam na láskavý, férový a profesionálny prístup či už na hodinách teoretickej výučby, a tak isto i na jazdách. Nemôžem zabudnúť na fakt, že na jazdách pri mne inštruktor nedvíhal telefóny a venoval sa výsadne mne. Naučil ma výborne základy, a tak isto stovky ďalších užitočných detailov. Od vtedy mám za sebou 10-tisíce bezpečných kilometrov bez stresu. Ďakujem. Odporúčam každému.

Marek Laktiš

Ďakujem veľmi pekne za všetko… Som veľmi rada že som mohla práve u vás robiť vodičský preukaz… Veľmi sa mi páči prístup a rodinná atmosféra… Rozhodne odporúčam.

Timea Teplanská

Skvelý, profesionálny a ľudský prístup všetkých inštruktorov, ochota pracovať s ľuďmi, a výborne vysvetľovanie aj najmenších detailov… So srdca ďakujem za vašu trpezlivosť..

Erika Szolgová

Som rada že som bola žiačkou práve v Autoškole Panter! Skvelý prístup, venovanie sa každému naplno a výborná príprava na skúšky. Najlepšia autoškola! Za všetko dakujem!

Veronika Kalúzová

Vodičák som si robila pred 8 rokmi v Autoškole Panter, veľká spokojnosť a najlepší inštruktor Peťo Jakubík, nezabudneme na jeho ľudskosť, ochotu pomôcť. Ďakujeme!

Zuzana Odrášková Kováčiková